Probleem met gasdruk in Columbia

Goedenavond Families van ENSATS,

Dit is dr. Heidi Riccio, hoofdinspecteur van Essex North Shore Agricultural and Technical School.

We erkennen dat drie van onze uitzendende gemeenschappen zijn getroffen door het probleem van de gasdruk in Columbia. Als gevolg hiervan voeren we het volgende uit.

De school zal in zitting zijn morgen, Vrijdag, september 14, 2018.

Degenen die door deze kwestie worden getroffen, zullen op geen enkele manier worden gestraft voor het niet naar school komen, Vrijdag, september 14, 2018. We gaan er echter alles aan doen om busroutes naar die drie locaties te laten rijden, zoals veiligheidspersoneel ons dat toestaat. Houd er rekening mee dat sommige wegen en toegangswegen mogelijk nog steeds zijn afgesloten en dat we u mogelijk niet kunnen bereiken. We zullen echter ons best doen.

23 gezinnen wonen in Andover, North Andover en Lawrence

7 Docenten en stafleden wonen in diezelfde steden.

Uw veiligheid is onze eerste zorg en de Essex North Shore Community houdt jullie allemaal in onze gedachten. Neem dan contact op met de school morgen at 978-304-4700 als je op wat voor manier dan ook hulp nodig hebt.

Wees veilig.

All the best,

Heidi

-

Heidi T. Riccio, Ed.D. | Hoofdinspecteur-directeur


Meteen naar de inhoud