Studentenroosters
De roosters van leerlingen van groep 10-12 voor het komende schooljaar kunnen op vrijdag 24 augustus om 10 uur worden bekeken in de Aspen-accounts van de leerlingen.
Stuur een e-mail als een leerling of ouder/voogd van groep 10-12 geen toegang heeft tot zijn Aspen-account aspenhelp@essextech.net.  Nieuwe studenten hebben vandaag hun rooster ontvangen bij New Student Orientation.
Als een leerling of ouder/verzorger vragen heeft over het rooster van een leerling, kunt u een e-mail sturen naar de decaan van de leerling. Houd er rekening mee dat begeleidingsadviseurs tijdig reageren op communicatie van studenten en ouders/voogden, maar het is mogelijk dat niet alle communicatie wordt behandeld vóór de openingsdag (dinsdag 28 augustus 2018).  Alle studenten wordt gevraagd het aan hen toegewezen schema te volgen in afwachting van de antwoorden van de counselor. 

Meteen naar de inhoud