AG Healey kondigt onderzoek naar JUUL aan

Bezorgdheid over de verkoop van elektronische rookapparaten aan minderjarigen heeft geleid tot een onderzoek door het parket van de procureur-generaal, zo maakte Maura Healey vandaag bekend. JUUL's worden vanwege hun technisch gestroomlijnde uiterlijk ook wel de "iPhone" onder de dampapparaten genoemd en kunnen gemakkelijk worden verborgen. Schoolambtenaren zijn het erover eens dat vapen een verstoring is geworden. JUUL en andere e-sigarettenbedrijven worden onderzocht om vast te stellen of ze de wet- en regelgeving van de staat overtreden, inclusief het niet voorkomen dat minderjarigen deze producten kopen. Lees verder:

https://www.mass.gov/news/ag-healey-announces-investigation-into-juul-other-online-e-cigarette-retailers-over-marketing

 


Meteen naar de inhoud