Ontvanger van kapitaalsubsidie ​​voor personeelsbestand

Essex North Shore Agricultural and Technical School heeft $ 253,000 ontvangen als onderdeel van Governor Baker's Workforce Capital Grant Program. Superintendent-directeur Heidi Riccio verklaarde: “Essex North Shore is de gouverneur dankbaar voor zijn toewijding aan loopbaan- en technisch onderwijs om ervoor te zorgen dat onze studenten worden voorbereid met de vaardigheden die nodig zijn om na hun afstuderen veel verder te gaan dan instapfuncties. Deze fondsen zullen worden gebruikt om ons bestaande aanbod uit te breiden om te voldoen aan de behoeften van het groeiende personeelsbestand aan de North Shore met betrekking tot cyberbeveiliging, automatisering en medische assistentie. We anticiperen op verdere leermogelijkheden via ons Nighthawks-programma voor volwassenenonderwijs terwijl we blijven samenwerken met onze uitzendende gemeenschappen.”

De financiering zal worden gebruikt om twee van de huidige loopbaan- en technische onderwijsprogramma's van de school verder te ontwikkelen. Het Instructional Technology Systems (ITS)-programma wordt uitgebreid met robotica, informatica, programmeren/webontwikkeling en cyberbeveiliging. ITS-instructeur Jody Norton voegde toe: “We zijn erg enthousiast om een ​​nog grotere impact op onze studenten te maken door ze een geavanceerde leeromgeving te bieden die meer op de werkplek lijkt. Dit zal onze studenten in staat stellen meer controle te hebben over hun leerproces en hen de vaardigheden bijbrengen om te concurreren in de evoluerende interneteconomie van onze hyperverbonden wereld.”

Het Health Assisting Program introduceert medische facturering/codering in het huidige curriculum. Deze subsidie ​​zal ook financiering verstrekken om de bestaande ruimte te renoveren en ultramoderne apparatuur aan te schaffen.

Vertegenwoordigers van de Essex North Shore Agricultural & Technical School-commissie Mark Strout-vicevoorzitter en dr. James Picone flankeren Jody Norton, dr. Heidi Riccio, gouverneur Charlie Baker en Maryellen Rancourt tijdens het Workforce Capital Grant Awards-evenement

Meteen naar de inhoud