Uniform protocol

De onderstaande e-mail is op donderdag 26 juli 2018 verzonden naar gezinnen van tweedejaars, junioren en senioren.

Deze informatie is niet van toepassing op eerstejaars.

 

Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

De Essex North Shore Agricultural & Technical School heeft voor het schooljaar 2018/2019 de vereiste uniformen aangenomen in elk carrière- en technisch programma. Houd er rekening mee dat de meeste programma's al een uniform vereisen. We beschouwen de CTE-programma's als plaatsen van tewerkstelling. We bereiden onze studenten voor op de wereld van werk in zowel technische vaardigheden als vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid. Veiligheid en uniformen zijn een integraal onderdeel van dit werk. Uniforme eisen staan ​​nu in het Studentenhandboek. Enkele van de belangrijkste componenten van de CTE Uniform Requirements zijn als volgt:

  • Studenten zijn verplicht om elke dag van de Career and Technical Education-week het uniform van het programma te dragen.
  • Ouders worden gecontacteerd om ontbrekende uniformstukken naar de school te brengen, zodat leerlingen kunnen deelnemen aan het programma. De student zal onderworpen zijn aan de gevolgen zoals beschreven in het studentenhandboek.
  • Waar van toepassing is het dragen van een veiligheidsbril verplicht. Studenten met een bril op sterkte moeten een veiligheidsbril over de bril dragen, tenzij studenten ANSI-gecertificeerde veiligheidslenzen en zijschermen hebben. (documentatie vereist van brillenfabrikant)
  • Programmaspecifieke veiligheidsuitrusting, regels en uniform zoals beschreven door winkel-/programma-instructeurs moeten worden gevolgd.

Elk programma heeft een programmaspecifiek t-shirt of poloshirt. Gezondheidswetenschappelijke programma's (Health, Dental, Biotech) dragen programmaspecifieke scrubs. Gelieve hiermee uniformoverhemden of scrubsets en optionele kleding te bestellen formulier.  https://goo.gl/b1kwPC Uniformen voor cosmetologie en culinaire kunsten worden apart besteld. Zie het bijgevoegde document Uniforme Procedure.

Alle bestellingen moeten uiterlijk op 9 augustus 2018 zijn binnengekomen.  

 

Hoogachtend,

Kathleen M. Holman RN, MSN

Don Ducharme

Directeur van Carrière & Technisch Onderwijs Directeur van Carrière & Technisch Onderwijs

 


Een goed uniform is ook belangrijk bij het aanleren van de belangrijkste vaardigheden van uw kind op het gebied van inzetbaarheid, waardoor ze in het voordeel van anderen in het personeelsbestand terechtkomen. Uw medewerking wordt zeer gewaardeerd.

Verder leren alle beroepsscholen in de staat Massachusetts vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid als onderdeel van hun technische programma. Deze inzetbaarheidsvaardigheden omvatten professionaliteit, presentatievaardigheden en gepaste kleding. Dit is een leerbare vaardigheid en Essex Tech is er trots op onze studenten op te leiden voor het personeel.

Let op het volgende:  ALLE studenten worden verwacht eerste blok in vol ornaat betreden tijdens hun CTE-programmaweek.  ALLE leerlingen hebben een gepast kluisje toegewezen gekregen. Het is de verantwoordelijkheid van de leerling om zijn/haar eigendommen in het toegewezen kluisje af te sluiten met een slot.

Het handboek vermeldt duidelijk overtredingen van het uniformbeleid. Als een leerling niet voorbereid is op de les, wordt er onmiddellijk gebeld en wordt de ouder/verzorger gevraagd het uniform binnen te brengen zodat het kind kan deelnemen. Detentie en verdere maatregelen kunnen worden genomen in afwachting van herhaalde overtredingen. We moedigen ouders ten zeerste aan om met hun kind te communiceren over het belang van hun uniform voor de ontwikkeling van vaardigheden op de werkplek.

**Studenten die financiële hulp nodig hebben, moeten contact opnemen met de betreffende directeur op 978-304-4700.

Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de programmaleider.

CARRIÈREGEBIED KLEDING EN VEILIGHEID

CTE-programma Uniforme eis Tools
Auto botsing reparatie Niet-gescheurde spijkerbroek of marineblauwe Dickie™-werkbroek, werklaarzen, programmaspecifiek T-shirt of sweatshirt met ronde hals, veiligheidsbril Niet van toepassing
Autotechnologie Marineblauwe Dickie™ werkbroek, programmaspecifiek marineblauw overhemd, marineblauw sweatshirt met ronde hals (geen hoodies), werklaarzen, veiligheidsbril
Biotechnologie Laboratoriumjas, veiligheidsbril, programmaspecifieke scrubs, schoenen met gesloten neus. 100 pagina's spiraal gebonden duplicaat lab notebook
timmerwerk Ongescheurde spijkerbroek, programmaspecifiek overhemd, werkschoenen, veiligheidsbril
Cosmetology Programmaspecifieke zwarte scrubs, zwart programmaspecifiek shirt, zwarte kiel, zwarte of witte hardloop- of wandelsneaker. Tool Kit
Kookkunsten Koksjas, zwarte koksbroek, krijt gestreepte schort, zwarte koksmuts, dichte schoenen Niet van toepassing
Elektra Ongescheurde spijkerbroek, werklaarzen, veiligheidsbril, programmaspecifiek overhemd en/of sweatshirt met ronde hals. Geen hoodies of hoeden. https://drive.google.com/file/d/0BzQXXUgd4_3bOTJOWHdvdm1LbUU/view?usp=sharing
Grafische communicatie Schone niet-gescheurde jeans; programmaspecifiek T-shirt en sweatshirt met ronde hals.
Gezondheid Assisteren Programmaspecifieke marineblauwe scrubs, sneakers, gesloten klompen, geen crocs
HVAC / R Ongescheurde spijkerbroek, werklaarzen, veiligheidsbril, programmaspecifiek overhemd
Eerstejaars verkennend Veiligheidsbril, werklaarzen, niet-gescheurde jeans, kaki's, veiligheidsbril Niet van toepassing
Paardenstudies Spijkerbroek of rijbroek, programmaspecifiek shirt, weerbestendige kleding (regen-/sneeuwmuts, handschoenen) Laars met hak voor paardrijden of hoge schuurstijl of wandel-/werklaars voor schuur Niet van toepassing
Omgevingstechnologie Wandel-/werkschoenen, weersafhankelijke uitrusting: regen-/sneeuwjassen; programmaspecifiek t-shirt ongescheurde spijkerbroek of andere werkbroek (Carhartt™ / Dickies™)
machine Technology Programmaspecifiek programmahemd met korte of lange mouwen, programmaspecifiek sweatshirt met ronde hals, niet-gescheurde jeans, werkschoenen, veiligheidsbril
Tandheelkundige ondersteuning Programmaspecifieke scrubs, schoenen met gesloten neus, antislip, haar uit het gezicht getrokken
Dierenarts wetenschap Programmaspecifieke scrubs, programmaspecifiek t-shirt, werkschoenen, weerbestendige kleding, niet-gescheurde jeans voor buitenwerk Niet van toepassing
Gezelschapsdieren Programmaspecifieke scrubs voor poetslab, niet-gescheurde spijkerbroek voor training, programmaspecifiek sportshirt, vest/sweatshirts voor buitenwerk. Schoenen met gesloten neus en rubberen zolen, laarzen voor vee Niet van toepassing
Natuurlijke Hulpbronnen Werk-/wandelschoenen, geschikte weerkleding regen/sneeuw,

werkbroek zonder scheuren, programmaspecifiek shirt/fleece, handschoenen en mutsen, laboratoriumjas

Landschapsarchitectuur en graszodenbeheer Passende kleding voor het dagelijkse weer. Programmaspecifiek shirt/sweatshirt, werkschoenen, veiligheidsbril, werkbroek (of ongescheurde spijkerbroek indien toegestaan.)   Niet van toepassing
Metselwerk Werklaarzen met stalen neus, lichtbruine werkbroek, programmaspecifiek overhemd, programmaspecifiek sweatshirt met ronde hals, veiligheidsbril, (GEEN HOEDEN TOEGESTAAN) Studenten hebben handgereedschap voor metselwerk en een gereedschapskist nodig (lijst aanwezig)
Ontwerp & Visuele Communicatie Geen hoed, schoenen met gesloten neus die slipbestendig zijn, spijkerbroek zonder scheuren, programmaspecifiek shirt
Leidingswerk Ongescheurde spijkerbroek of donkerblauwe broek in mechanische stijl, werkschoenen, veiligheidsbril, programmaspecifiek overhemd
Duurzame Tuinbouw Geschikte regen-/sneeuwkleding, werkschoenen, programmaspecifiek shirt, pantalon of spijkerbroek (geen korte broek, gescheurde broek, legging of joggingbroek). Hoeden mogen alleen gedragen worden tijdens werkzaamheden buitenshuis.
Informatie Technologie Programmaspecifiek shirt; pantalon of spijkerbroek (geen korte broek, gescheurde broek of joggingbroek). Schoenen met dichte tenen. Geen petten of hoodies. 3-inch ringband met opvulpapier of notitieboekje met spiraal, USB-stick, koptelefoon of oordopjes.
Engineering Technology Programmaspecifiek poloshirt, Dickie™ werkbroek, werklaarzen

 


Meteen naar de inhoud