Termijn 3 rapportkaarten

Beste Families,
Rapport Kaarten For Termijn 3 zijn geplaatst in de “gepubliceerd Rapporten”-gedeelte van de Aspen Portal, direct op uw Pages Thuis scherm. Om toegang te krijgen tot de Essex Tech Aspen Portal, gaat u naar https://ma-essextech.myfollett.com/aspen/logon.do

Als u moeite heeft om uw login voor de portal te onthouden, volgen hier enkele tips:

  • Gezinslogins zijn (voornaam).(achternaam).fam – bijvoorbeeld john.smith.fam
  • Student logins zijn (voornaam).(achternaam) – bijvoorbeeld mary.smith

 

Als u geen toegang krijgt tot het portaal, neem dan contact op met aspenhelp@essextech.netto. U wordt gevraagd om identificerende informatie over uw kind te verstrekken, zoals voornaam, middelste naam, achternaam, ID-nummer en geboortedatum. Na verificatie van deze gegevens ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens.

 

Als je vragen of opmerkingen hebt over een cijfer of opmerking, neem dan eerst contact op met de juiste academische of CTE-docent. Als u nog andere zorgen heeft, neem dan contact op met de begeleidingsadviseur van uw zoon/dochter. Mocht u zich nog steeds zorgen maken, neem dan contact op met de adjunct-directeur van uw zoon/dochter.

 


Meteen naar de inhoud