"Verbinding maken met de gemeenschap" Nieuwsartikel in Salem

Nu het bewind van Essex North Shore Agricultural and Technical School in handen is van een nieuwe hoofdinspecteur-directeur, begint een oplossing voor een identiteitscrisis vorm te krijgen. Dr. Heidi Riccio waardeert het unieke karakter van Essex North Shore, dat ze omschrijft als mooi en goed presterend. Met de steun van gouverneur Charlie Baker door de recente verwerving van drie Workforce Skills Capital Grants, in totaal bijna een miljoen dollar, is Essex North Shore goed gepositioneerd om hoogopgeleid personeel te ontwikkelen. Het is Dr. Riccio's prioriteit om de banden met de gemeenschap te verbeteren door middel van personeelsontwikkeling, zomerprogramma's op middelbare scholen, het versterken van de relaties met de landbouwgemeenschap en het uitbreiden van avondlessen voor volwassenen met trainingen voor de industrie en verrijkingsaanbiedingen voor de gemeenschap.

Lees het Salem-nieuwsartikel 


Meteen naar de inhoud