Aankondiging hoofdinspecteur-directeur

Beste Essex North Shore Agricultural & Technical School District Community,

 

Op donderdag 31 mei 2018 kondigde de Essex North Shore Agricultural & Technical School Committee Dr. Heidi T. Riccio aan als onze nieuwe Superintendent-Director. Dr. Riccio werd om vele redenen geselecteerd. Deze redenen zijn onder meer haar passie voor alle aspecten van het onderwijs, haar vasthoudende instructie-expertise op CTE-gebieden en haar toewijding om beroepsopleidingsmogelijkheden te bieden aan studenten in onze aangesloten gemeenschappen. Bovendien heeft dr. Riccio bewezen een succesvolle leider te zijn in haar rol als CTE-directeur tijdens haar jarenlange ambtstermijn bij het district.

 

Dr. Riccio komt naar deze functie met hoge aanbevelingen van het huidige personeel, docenten en studenten. Bovendien staat dr. Riccio hoog aangeschreven bij haar eerdere mentorschapssuperintendents, leden van de gemeenschap en collega's, waar ze onvermoeibaar aan tal van initiatieven en projecten heeft gewerkt.

 

Dr. Riccio begon haar carrière in de horeca als verkoopmanager voor de Marriott Corporation. In 1997 begon ze haar carrière in het beroeps-technisch onderwijs als docent gastvrijheid aan de Greater Lawrence Technical School. Dr. Riccio zette haar carrière bij GLTS voort en verdiende verschillende leidinggevende functies, waaronder afdelingsvoorzitter, academiesupervisor en CTE-directeur.

 

In 2013 werd ze de directeur / directeur van Medford Vocational Technical High School. Terwijl hij daar was, opende Dr. Riccio 9 nieuwe Chapter 74-programma's, schreef meer dan $ 1 miljoen aan competitieve subsidiefinanciering en werkte samen met de uitgebreide middelbare school om rigoureuze academische cursussen te bieden aan studenten van beroepsscholen. Dr. Riccio bood ook CTE-cursussen aan traditionele middelbare scholieren aan. Tijdens haar verblijf in Medford was dr. Riccio actief betrokken bij gemeenschapsprojecten, programma's voor volwassenenonderwijs, verhoogde inschrijving voor inkomende leerlingen van de negende klas, en begon een samenwerking met de stad Everett om beroepsmogelijkheden te bieden aan hun middelbare scholieren.

 

Dr. Riccio werkt sinds juli 2017 bij Essex North Shore als een van de directeuren voor loopbaan- en technische onderwijsprogramma's. Tijdens haar tijd hier is Dr. Riccio niet alleen succesvol geweest in haar rol als CTE-directeur, maar ze heeft haar leiderschap ook uitgebreid tot het verbeteren van veel schoolprogramma's, zoals veiligheid, concurrerende subsidiefinanciering, voorbereidingen voor het openen van nieuwe programma's, verbeteringen en verbeteringen aan de leerplannen, inspanningen op het gebied van schoolbranding en socialemediakanalen, en het openen van aanvullende gemeenschapsprogramma's zoals de schoolboerderijstand.

 

Met betrekking tot Dr. Riccio's passie voor een langdurige inzet voor het district, gaf ze aan: “Ik ben de districtsschoolcommissie dankbaar voor hun werk en toewijding aan het zoekproces. Essex North Shore Agricultural and Technical School biedt geweldige kansen voor studenten. Ik ben blij deel uit te maken van het team dat dit district tot zijn maximale potentieel zal brengen.” Dr. Riccio vervolgde: “De komende weken zullen we besteden aan het ontwikkelen van een transitieplan met Dr. Lupini en ik waardeer zijn leiderschap. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Shannon Donnelly, onze interim-directeur, samen met het hele leiderschapsteam en toegewijde medewerkers om een ​​gemeenschappelijke visie voor het hele district te bereiken.”

 

Dr. Riccio heeft een doctoraat in het onderwijs van de Nova Southeastern University, een CAGS in onderwijskundig leiderschap van de Salem State University, een masterdiploma in beroepsonderwijs van de Fitchburg State University; en een bachelordiploma in Hospitality Sales en Meeting Management van Johnson & Wales University. Daarnaast is Heidi lid van ASCD, MAVA en ACTE.

 

Dr. Riccio is getrouwd en heeft drie kinderen; Ceili, 21, Maggie, 18, en Meaghan, 15. Ze groeide op in Lawrence, maar woont sinds 1995 in Salisbury, MA.

 

Namens de schoolcommissie wil ik de hele schoolgemeenschap bedanken voor hun toewijding en toewijding aan het zoekproces voor het vinden van onze volgende hoofdinspecteur-directeur van Essex North Shore Agricultural and Technical School District.
Melissa Teixeira
voorzitters
Comité Essex North Shore Agricultural & Technical School


Meteen naar de inhoud