Superintendent-Directeur Zoeken Updates

Zoekupdate hoofdinspecteur-directeur 5/15/2018

Op dinsdag 15 mei 2018 is onderstaande memo per e-mail verzonden naar Families, Studenten en Personeel.

Beste Essex North Shore Agricultural & Technical School District Community,

We zijn verheugd enkele belangrijke updates met u te kunnen delen over de zoektocht naar hoofdinspecteurs en directeuren van de schoolcommissie.

Kandidaat-updates
Op donderdag 10 mei 2018 presenteerde de Superintendent-Director Search Committee twee externe finalisten naast de ene interne kandidaat voor de functie van Superintendent-Director. We zijn verheugd de finalisten aan te kondigen: Christopher Cummings, Leo DeSimone Jr. en Heidi T. Riccio, Ed.D. Lees hieronder aanvullende informatie over de finalisten:

Christoffel Cummings is sinds 2016 president van St. Peter-Marian Junior/Senior High School. Hij was ook directeur technisch beroepsonderwijs voor de Waltham Public Schools en assistent-superintendent/directeur van de Blackstone Valley Regional Technical High School. De heer Cummings begon zijn onderwijsloopbaan als leraar Maatschappijleer in 2000.

De heer Cummings heeft een masterdiploma in onderwijsadministratie en geschiedenis van Providence College en een bachelordiploma in geschiedenis/secundair onderwijs van Hofstra University.

Leo De Simone Jr. is de directeur / directeur van technische beroepsopleiding aan het Centre for Career and Technical Education van de Somerville High School en is sinds 2017 ook waarnemend schoolhoofd aan de Somerville High School. Hij is ook adjunct-professor voor afgestudeerde studies aan de Fitchburg State University. De heer DeSimone werkte eerder als adjunct-directeur en directeur loopbaan- en technisch onderwijs bij Weymouth High School en beroepscoördinator bij Minuteman Regional High School. De heer DeSimone begon zijn loopbaan in het onderwijs als instructeur autotechnologie aan de Minuteman Regional High School in 1989.

De heer DeSimone heeft een masterdiploma in beroepsopleiding van de Fitchburg State University en een bachelordiploma in onderwijs van de University of Massachusetts.

Heidi Riccio is sinds juli 2017 directeur loopbaan- en technisch onderwijs bij Essex Tech. Ze is voormalig directeur/directeur van Medford Vocational Technical High School en werkte ook als directeur loopbaan- en technisch onderwijs bij Greater Lawrence Technical School. Dr. Riccio begon haar educatieve carrière als instructeur Hospitality & Culinary Arts aan de Greater Greater Lawrence Technical School in 1997.

Dr. Riccio heeft een doctoraat in onderwijskundig leiderschap van de Nova Southeastern University; een CAGS in onderwijskundig leiderschap van de Salem State University, een masterdiploma in beroepsopleiding van de Fitchburg State University; en een bachelordiploma in horecaverkoop en vergaderbeheer van Johnson & Wales University.

Tijdlijnupdates
Met de bekendmaking van de kandidaten zijn er enkele updates van de onderstaande tijdlijn.

Locatiebezoeken: elke kandidaat ontvangt twee schoolcommissieleden voor een locatiebezoek van een halve dag aan het huidige schooldistrict van elke kandidaat, gedurende welke tijd ze in staat zullen zijn om te communiceren met studenten, personeel en leden van de gemeenschap.

Donderdag, mei 17, 2018 - Bezoek ter plaatse aan het centrum voor loopbaan- en technisch onderwijs van Sommerville High School voor Leo DiSimone

Maandag, mei 21, 2018 – Sitebezoek aan Essex Technical High School voor Heidi Riccio

Dinsdag, mei 22, 2018 – Bezoek ter plaatse aan de St. Peter-Marian Junior/Senior High School in Worcester voor Christopher Cummings

Woensdag, mei 23, 2018 – Schoolcommissievergadering om bezoeken ter plaatse te bespreken

Datums en tijden voor de laatste kandidaat-interviews die door de schoolcommissie worden gehouden, worden aangekondigd.

 

Zoekupdate hoofdinspecteur-directeur 5/21/2018

Op maandag 21 mei 2018 is onderstaande memo per e-mail verzonden naar Families, Studenten en Personeel.

Beste Essex North Shore Agricultural & Technical School District Community,

We zijn verheugd enkele belangrijke updates met u te kunnen delen over de zoektocht naar hoofdinspecteurs en directeuren van de schoolcommissie.

Sollicitatiegesprekken 

De schoolcommissie zal alle drie de kandidaten interviewen volgens onderstaand schema. Elke kandidaat brengt de dag door in de districtsvergadering met meerdere groepen zoals leraren, kantoorpersoneel en administratie. Om 5 uur is er een meet-and-greet met kandidaten in de Maple Street Bistro. Hierdoor kunnen leden van de gemeenschap, ouders, studenten en personeel de kandidaat ontmoeten en eventuele vragen stellen. Om 00 uur zal de schoolcommissie de kandidaat in het openbaar interviewen in het Library Media Center. Aangezien Dr. Riccio eerder werd geïnterviewd, zal ze donderdagavond alleen een verklaring afleggen aan de schoolcommissie en eventuele vragen beantwoorden die niet eerder werden gesteld tijdens haar eerste interview op 6 maart 30.

Donderdag 24 mei 2018 – Christopher Cummings
Woensdag 30 mei 2018 – Leo DiSimone
Donderdag 31 mei 2018, – Heidi T. Riccio, Ed.D.

Aanstelling hoofdinspecteur-directeur 

Na het eindgesprek op donderdag 31 mei 2018 stemt de schoolcommissie voor de aanstelling van een Superintendent-Directeur.

Andere belangrijke updates en meer informatie over de Superintendent-Directeur-zoekopdracht, zoals kandidaatprofielen, zijn te vinden op onze website op: http://www.essextech.net/district/superintendent-director-zoeken/


Meteen naar de inhoud