Tussentijdse aankondiging van de directeur

Geachte Essex North Shore Agricultural & Technical School District Community:

Zoals u wellicht weet, vertrekken zowel Brad Morgan als ik na het schooljaar 2017-2018. Terwijl de schoolcommissie momenteel op zoek is naar de volgende hoofdinspecteur-directeur, schrijf ik u om u op de hoogte te houden van onze inspanningen om de volgende directeur van Essex North Shore Agricultural and Technical School te benoemen.

Tijdens de vergadering van de schoolcommissie van het district in mei heb ik toestemming gevraagd (en de commissie heeft mij toestemming gegeven) om een ​​interim-directeur aan te nemen voor het schooljaar 2018-2019. Mijn redenering voor dit verzoek was/is tweeledig. Ten eerste zou het aannemen van iemand er nu voor zorgen dat de District, School en Essex North Agricultural & Technical School District Community enige administratieve continuïteit hebben, wat er ook gebeurt met de timing van de zoektocht naar de Superintendent-Director en/of de startdatum voor de nieuwe Districtsleider . Ten tweede stelt het aannemen van een interim-directeur de nieuwe hoofdinspecteur in staat om zijn eigen directeur te benoemen voor het schooljaar 2019-2020.

Met dit alles in gedachten, ben ik verheugd aan te kondigen dat Shannon Donnelly met ingang van 1 juli 2018 zal dienen als interim-directeur van de Essex North Shore Agricultural and Technical School, onder voorbehoud van overeenstemming over een contract. Ik geloof dat mevrouw Donnelly's ervaring als lerares en adjunct-directeur, evenals haar werk als toelatingscoördinator, haar de perfecte keuze maken om de school te leiden in deze tijd van ingrijpende veranderingen en overgangen. Ik hoop dat jullie allemaal samen met mij Shannon willen feliciteren met haar aanwerving voor deze cruciale rol.

Mevrouw Donnelly, meneer Morgan en ik zullen de komende dagen andere mogelijke administratieve veranderingen binnen de school bespreken, waaronder de invulling van haar rol. U kunt op of vóór 8 juni meer van ons verwachten.

 

Beste,

Bill

- - - - - - - -

William H. Lupini, Ed.D.

Hoofdinspecteur-directeur

Essex North Shore landbouw- en technische schooldistrict


Meteen naar de inhoud