Essex Tech Health Assisting Students doet vrijwilligerswerk voor een goed doel

De eerstejaarsstudenten van het Essex Tech Health Assisting-programma boden zich vrijwillig aan bij de Friends of Hathorne 5K ten voordele van het Hogan Center. Essex Tech en Hogan werken samen in een partnerschap waarbij studenten een klinische ervaring opdoen tijdens het tweede jaar van de studenten. Een grote "Ja voor jou" voor onze studenten die tijdens het weekend vrijwillig hun tijd hebben gegeven om deel te nemen aan het evenement, waarmee ze hun toewijding aan de gezondheidssector en de gemeenschap hebben getoond. Eerstejaarsstudenten waren onder meer Jessica Jalbert van Peabody, Haley Sorell van Peabody, Emily Iascone van Peabody, Olivia Small-Burby van Beverly, Ariana Espinal van Salem en Amila Babic van Salem. Een speciale dank gaat ook uit naar de gezondheidsondersteunende docenten van het programma die onze studenten voortdurend geweldige gemeenschaps- en klinische ervaringen bieden!

 


Meteen naar de inhoud