Summer Early College-informatie

HET EARLY COLLEGE DUBBELE INSCHRIJVINGSPROGRAMMA aan North Shore Community College biedt studenten van de middelbare school of thuisonderwijs de mogelijkheid om colleges te volgen. Studenten kunnen ervoor kiezen om dit te doen om te voldoen aan de vereisten voor een middelbare schooldiploma of voor persoonlijke verrijkingsdoeleinden.

Studenten moeten samenwerken met hun begeleidingsadviseurs om de cursuskeuze te bepalen op basis van het academische vaardigheidsniveau en de educatieve doelen van de student. Academische en studentondersteunende diensten, waaronder academisch advies, loopbaanbegeleiding, gratis bijles, computerlokalen en toegang tot bibliotheken worden geboden om het succes te maximaliseren. Studenten komen in aanmerking voor het verkrijgen van een studentenkaart en om deel te nemen aan door NSCC gesponsorde activiteiten en clubs.

Cursussen op college-niveau die bij NSCC worden gevolgd, kunnen worden overgedragen naar een 4-jarige hogeschool of universiteit. Het MassTransfer-programma biedt een geweldige kans om toegang te krijgen tot deelnemende hogescholen of universiteiten. Raadpleeg de link voor meer informatie: www.mass.edu/masstransfer

North Shore Community College speelt in op de behoeften van studenten met een handicap. We hebben een eenvoudige procedure voor studenten die diensten willen aanvragen en willen vaststellen of ze in aanmerking komen voor academische accommodatie. Er zijn veel academische ondersteuningsopties voor gekwalificeerde studenten. Bezoek onze website voor meer informatie: northshore.edu/disability_services

VOOR MEER INFORMATIE

Bel alstublieft Susan Curry, directeur van Early College Partnerships, 978-739-5521.

Vragen kunnen ook worden gemaild naar earlycollege@northshore.edu

Accuplacer-opties

Lynn Cursuskalender – Zomer 2018

Aanvraag

Cursusbeschrijvingen zomer 2018


Meteen naar de inhoud