Planning na de middelbare school
Beste ouders/verzorgers van groep 10 en 11,
In een poging om onze informatie over de planningsavond na de middelbare school zo toegankelijk mogelijk te maken, hebben we video's opgenomen met informatie om te helpen bij de planning van de middelbare school van uw leerling.
1 video: Introductie

4 video: Deadline-definities, rondleidingen, gemeenschappelijke toepassing en FAFSA

Houd er rekening mee dat we beschikbaar zijn om te helpen met alle vragen die voortkomen uit het bekijken van deze video's (zoals hoe u ouder/voogd toegang kunt geven tot navigatie). Onze contactgegevens staan ​​op de introductie, maar we hebben deze ook hieronder geplaatst. Aangezien dit een nieuwe manier is om met families te communiceren, stellen we uw feedback op de bijgevoegde korte enquête zeer op prijs.
mevrouw O'Donnell; Programma Dier en Plant
Momenteel vervangt mevrouw Daniels terwijl mevrouw O'Donnell met zwangerschapsverlof is.
mevrouw Doherty; Technologie- en serviceprogramma's
mevrouw Montague; Levens- en natuurwetenschappenprogramma's
meneer Loring; Bouw- en technologieprogramma's

Meteen naar de inhoud