Informatie over afstuderen, onderscheidingen en seniorenweek

Beste ouders/verzorgers:

 

Ik ben verheugd aan te kondigen dat de klas van 2018 op 1 juni zal afstuderen aan de Essex Technical High Schoolst om 6 uur. We willen dat de diploma-uitreiking een evenement wordt waar onze afgestudeerden en hun families met plezier aan terugdenken. Dit jaar zijn we van plan de diploma-uitreiking buiten te houden in het Essex Technical High School Stadium. Bij slecht weer is het echter mogelijk dat we de ceremonie naar de gymzaal moeten verplaatsen. Als we de uitreiking toch binnen houden, worden de studenten en ouders op de afstudeerdag kort na 00 uur telefonisch op de hoogte gebracht via Blackboard Connect. We zullen ook een bericht op onze website plaatsen.

 

Tickets worden in de week van 21 mei zowel voor als na school uitgedeeld aan senioren in hun Academy Officesst .  Elke leerling krijgt de volgende tickets:

 

  • Tot vier (4) tickets per afgestudeerde voor zitplaatsen als de ceremonie buiten wordt gehouden. De buitenkaartjes zijn voor zetels in de persboxzijde van het stadion (dit omvat zitplaatsen voor gehandicapten). Er zijn staanplaatsen beschikbaar voor mensen zonder kaartje aan de rand van het stadion.

 

  • Helaas, als de ceremonie in het gymnasium wordt gehouden, beperkt de capaciteit ons tot slechts twee (2) kaartjes per afgestudeerde. Twee (2) van de tickets die elke student ontvangt, worden gelabeld met een "R" omlijnd in een rood vak in de linker benedenhoek van het ticket. Deze speciaal gelabelde tickets (goed voor zowel buiten als binnen) zijn de enige die zijn toegestaan ​​voor toegang tot de gymzaal. Voor alle anderen: de diploma-uitreiking zal streamen in de Grote Kantine voor wie het nog leuk zou vinden om op deze manier mee te kijken.

 

En voor degenen die het evenement niet kunnen bijwonen, zullen we de ceremonie live streamen op onze website op www.essextech.net.

 

Een belangrijke herinnering is dat tickets voor zitplaatsen moeten worden getoond. Als je op een wachtlijst wilt worden geplaatst voor extra afstudeerplaatsen die mogelijk beschikbaar komen, stuur dan een e-mail naar Deb Scarfo op dscarfo@essextech.net. Vermeld in de e-mail de naam van uw afgestudeerde, uw naam en het aantal gevraagde tickets.

 

Het is altijd het beste om vroeg aan te komen (vóór 5 uur) om voldoende tijd te hebben om te parkeren en plaats te nemen ruim voordat de processie begint. Er zal een aangewezen parkeerplaats zijn voor gasten met een handicapbord. Laat het ons van tevoren weten als iemand in uw gezelschap een tolk gebarentaal nodig heeft. Bovendien wordt het ten zeerste aanbevolen dat de afstudeergasten een zonnebril of een beschermende hoed dragen tijdens de afstudeerceremonie om te helpen bij de verblinding.

 

Afgestudeerden moeten zich gepast kleden - mannen moeten overhemden met kraag en pantalons dragen; vrouwen moeten jurken, rokken of pantalons dragen, zodat petten en japonnen goed passen. We vragen dat geen enkele student tanktops, korte broeken of spijkerbroeken draagt, omdat deze afbreuk doen aan de waardigheid van het begin. Afgestudeerden moeten ook geklede schoenen of sandalen dragen.  Houd er rekening mee dat vanwege de delicate aard van zowel het kunstgrasveld als de baan hakken niet zijn toegestaan. Als een leerling arriveert met schoeisel dat door de administratie als ongepast wordt beschouwd, krijgt de leerling een paar teenslippers.  Door deze richtlijnen te volgen, weerspiegelen onze diploma-uitreikingen en prijsuitreikingen de waardigheid en erkenning die onze studenten verdienen.

 

Bovendien, onze Klas van de Seniorenactiviteitenweek 2018 begint op Dinsdag, mei 29, 2018. Op die dag dienen senioren zich te melden bij de Hoofdkantine om 8: 00 am voor een verplichte afstudeerrepetitiebijeenkomst. Na de repetitie ontvangen de studenten hun petten en toga's en genieten ze van een barbecue die aan de overkant van de middelbare school wordt gehouden. Leerlingen moeten geschikte, informele, comfortabele kleding dragen die geschikt is voor de school. Er worden hamburgers, hotdogs, vegetarische burgers, salade, dessert en drankjes geserveerd. Dit evenement is gratis voor alle senioren.

 

Later die dag, Dinsdagavond om 6 uur vindt de Awards Night plaats in de gymzaal van de school. Veel leden van de Klasse van 2018 zullen worden erkend voor prestatie, verdienste en service door middel van beurzen en onderscheidingen. Ouders/verzorgers van deze leerlingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Alle ouders en vrienden van de leden van de Class of 2018 zijn van harte uitgenodigd voor de Awards Night.

 

On woensdag 30 mei 2018, studenten zullen genieten van een schooluitje in High Meadow in Granby, Connecticut. Studenten dienen zich te melden bij de Main Cafetaria op 7: 45 am as bussen vertrekken stipt om 8 uur Studenten moeten zwemkleding, handdoeken, zonnebrandcrème, insectenspray etc. meenemen en worden aangemoedigd om T-shirts mee te nemen om te tie-dye (voor materiaal wordt gezorgd). Dit evenement is gratis voor senioren, aangezien alle eten, drinken en activiteiten door de klas zijn betaald. Als er echter studenten zijn die geïnteresseerd zijn in paardrijden, laat uw kind dan een cheque van $ 25.00 meebrengen die betaalbaar is gesteld aan High Meadows.

 

On donderdag 31 mei 2018, Essex Technical High School organiseert het Senior Prom in het DoubleTree by Hilton Hotel aan Ferncroft Road 50 in Danvers. Het bal zal plaatsvinden tussen 6:00 en 10:00 uur Studenten dienen uiterlijk om 7 uur bij het DoubleTree Hotel aanwezig te zijn Als een student op enig moment besluit het bal te verlaten, mag hij niet terugkeren. Bovendien moeten studenten aan het einde het bal onmiddellijk verlaten. Ouders moeten langskomen 9: 45 pm om elk kind op te halen dat naar het bal gaat.

 

Tot slot, zoals hierboven beschreven, de Klasse van 2018 diploma-uitreiking wordt gehouden op Vrijdag, juni 1st op 6: 00 pm Senioren dienen zich te melden bij de Hoofdcafetaria om 5 uur met hun pet, japon en kwastje.

 

Onze afstudeerceremonie en Awards Night vormen een formele erkenning van de prestaties van onze senioren, die allemaal hard hebben gewerkt en op veel manieren zijn geslaagd tijdens hun middelbare schooltijd. Help uw afgestudeerde alstublieft na te denken over het belang van beide gelegenheden. We willen dat deze herinneringen speciaal zijn voor iedereen.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Academiebureau van uw zoon of dochter.

 

Hoogachtend,

 

 

 

Brad M Morgan

Principal


Meteen naar de inhoud