Essex Tech eert Caroline DeGrappo, de Outstanding Vocational Student of the Year-ontvanger

Caroline DeGrappo uit Ipswich ontving in 2018 de Essex Technical High School Outstanding Student of the Year Award. Deze prijs wordt gesponsord door de Massachusetts Association of Vocational Administrators. Deze prijs erkent die studenten wiens schoolprestaties en beroepstechnische prestaties aanzienlijk hebben bijgedragen aan hun plaatselijke schooldistrict en aan het totale beroeps-technische onderwijssysteem in het Gemenebest. De uitmuntende student-genomineerden van elke school werden geëerd tijdens een diner over de hele staat in Mechanics Hall in Worcester.

De criteria voor de selectie van deze prijs omvatten een minimum van 3.50 cumulatief cijferpuntgemiddelde, technische competentie, uitstekende aanwezigheid, leiderschapskwaliteiten, beroepsgerelateerde werkervaring, betrokkenheid bij buitenschoolse activiteiten en betrokkenheid van de gemeenschap.

Caroline is senior in het veterinaire technologieprogramma en lid van het FFA-leiderschapsteam.

Gefeliciteerd, Caroline!


Meteen naar de inhoud