MassBioEd ter ere van Essex Technical High School als Joshua Boger Innovative School of the Year 2017

Elk jaar eert de MassBioEd Foundation een school in Massachusetts voor het inspireren van studenten om levenswetenschappelijke carrières te ontdekken door middel van innovatief biotechnologisch onderwijs en voorbeeldige wetenschappelijke loopbaanprogrammering, om te worden erkend tijdens MassBio's jaarlijkse bijeenkomst, 21-22 maartnd.

Dit jaar erkennen we met trots Essex Technical High School als de Joshua Boger Innovative School of the Year 2017 vanwege haar toewijding om studenten te betrekken bij praktijkgerichte biotechnologie-ervaringen. Deze prijs wordt geleverd met een subsidie ​​van $ 5,000 voor laboratoriumapparatuur en -benodigdheden.

Essex Technical High School is goed vertegenwoordigd op verschillende BioTeach-workshops en -trainingen en heeft studenten betrokken via de ervaringsgerichte leermogelijkheden van MassBioEd. De inspanningen van de school om biotechnologielabs op te nemen in reguliere biologielessen door middel van peer-to-peer mentoring en het voorstel om basisbiotechnologie te introduceren in middelbare scholen in de omgeving door middel van near-peer mentoring spreekt tot een schoolbrede inspanning om het aantal leerlingen dat enthousiast is over biotechnologie.

Met kleine subsidies van BioTeach, steun van het Massachusetts Life Sciences Center en de voortdurende inzet van de Essex Technical High School voor het leren en implementeren van nieuwe op biotechnologie gebaseerde curricula, heeft de school het beroepsgerichte biotechnologieprogramma uitgebreid met door studenten aangestuurd onderzoek naar de veroorzaker van Lyme ziekte, geavanceerde moleculaire biologische technieken, weefselkweek en eiwittesten. Een duidelijke maatstaf voor succes bij het betrekken van studenten bij biotechnologie en het inspireren van hen om life sciences-cursussen op de middelbare school te volgen, is de toegenomen studenteninschrijving in het biotechnologieprogramma aan de Essex Technical High School en de toegenomen interesse van studenten in het nastreven van een loopbaan in life sciences.

De toewijding van Essex Technical High School om haar studenten geavanceerde biotechnologie-ervaringen te bieden, is inspirerend. MassBioEd kijkt ernaar uit om hun aanhoudende succes te ondersteunen. Gefeliciteerd met een goed stuk werk!


Meteen naar de inhoud