Essex Tech organiseert Ipswich River Watershed Association

Natural Resource Management organiseerde de jaarlijkse vrijwilligerstraining van de Ipswich River Watershed Association (IRWA) op school. Tweedejaarsstudenten presenteerden aan IRWA-leden en -personeel over hun ervaringen met het bestuderen van wetenschap en natuur aan de rivier de Ipswich. Ze bespraken hydrologie. geologie, plantkunde en dieren in het wild, evenals het soort werk dat ze doen, zoals het meten van afvoer.

Studenten beantwoordden veel vragen over het identificeren van invasieve soorten (Riverwatch-vrijwilligers zullen dit jaar voor het eerst invasieve soorten monitoren). Junioren en tweedejaarsstudenten hielpen vervolgens bij het uitdelen van watertestmaterialen aan vrijwilligers en hielpen nieuwkomers bij het kalibreren van technische apparatuur en de procedure voor het meten van opgeloste zuurstof. Het evenement was een groot succes voor vrijwilligers en studenten.

Graad 11 studenten: Charlotte Charek (Wenham), Laraine Harring (Billerica), Maiyah Fleurial (Lynn), Katie Westbrook (Methuen)

Graad 10 studenten: Carleen Harring (Billerica), Bailey McCaul (Lynn), Abby Jolliffe (Rowley), Nicolaas Dunn (Newbury), Kristy Martes (Lawrence), Anna Flanagan (Danvers)

Personeel: Paul Krofts,  Laura galant,  Ryan O'Donnell Projectcoördinator IRWA, Maria Landry 


Meteen naar de inhoud