De cursusselectie voor volgend schooljaar is aan de gang bij Essex Tech!

Aanbevelingen van instructeurs 28 februari - 15 maart

Academische instructeurs deelden vanaf de februarivakantie informatie over de cursussen van volgend jaar met hun studenten. Academische instructeurs hebben ook studenten aanbevolen voor cursusniveaus voor volgend schooljaar

Begeleidingslessen/Student Selection/Oudergoedkeuringsproces 16 maart - 6 april

Begeleidingsadviseurs zullen klassen bezoeken om studenten te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over SY18-19-cursussen van 16-26 maart volgens het onderstaande schema. De bezoeken aan de klassen zullen naar verwachting op 23 maart zijn afgerond. Kort daarna zullen de leerlingen “Cursuskeuzebladen" voor ouderlijke beoordeling, feedback en goedkeuring. Praat ter voorbereiding op deze laatste fase van de cursuskeuze met uw zoon/dochter over hun interesses en de aanbevelingen van hun instructeurs.   Ga voor meer informatie over cursusaanbod en cursusniveaus naar http://www.essextech.net/academics/.   Ouders worden ook sterk aangemoedigd om in deze fase met instructeurs te overleggen voor aanvullende informatie over cursussen en niveau-aanbevelingen.

HERZIENE SCHEMA:

NIVEAU 9:

Lessen in klassen Academische Vaardigheden: 16-20 maart

Cursusgoedkeuringsformulieren mee naar huis: Op of voor: maart 28

Cursusgoedkeuringsformulieren DUE: april 4

NIVEAU 10:

Lessen in geschiedenisklassen: 22-26 maart

Cursusgoedkeuringsformulieren mee naar huis: op of ervoor april 4

Cursusgoedkeuringsformulieren DUE: april 11

NIVEAU 11:

Lessen in geschiedenisklassen: 16-20 maart

Cursusgoedkeuringsformulieren naar huis gestuurd op of voor: maart 28

Cursusgoedkeuringsformulieren DUE: april 4

 


Meteen naar de inhoud