Biotechnologische stage aan Harvard University
Senior Jenna Tocco uit Danvers en junior Virginia(Ginny) Vienneau uit Groveland, twee studenten van het biotechnologieprogramma, gaan stage lopen aan Harvard University in het Harvard Science Center. Jenna en Ginny zullen Alia Qaternah, de locatiedirecteur van het Amgen Biotech-lerarenprogramma en de coördinator van de lerarenopleiding, assisteren bij haar laboratoriumverantwoordelijkheden. Deze verantwoordelijkheden omvatten het voorzien van leraren in de hele staat met de benodigdheden en apparatuur die nodig zijn om de Amgen Biotech Experience-labs uit te voeren. Deze laboratoria zijn erop gericht studenten kansen te bieden om bacteriële transformaties uit te voeren, groen fluorescerende eiwitten te zuiveren en genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) te begrijpen.
Jenna en Ginny zullen tijd besteden aan het voorbereiden van media, platen, celculturen, transformaties en het verpakken van labkits die naar andere leraren moeten worden gestuurd, inclusief het voorbereiden van onze materialen voor onze ABE-labs hier bij Essex Tech. Ze zullen ook werken aan een onafhankelijk project rond het verbeteren van de resultaten van het ggo-lab dat momenteel in dit programma wordt gebruikt. Zowel Jenna als Ginny zullen naar verwachting ook verschillende lezingen bijwonen in het Science Centre, afhankelijk van de interesse van de studenten.

Meteen naar de inhoud