Na de acceptatie van het college - regionaal seminar

Zodra je je acceptatiebrieven voor de universiteit hebt ontvangen, is de volgende stap het selecteren van een school en uitzoeken hoe je ervoor kunt betalen. En hoewel dit een spannende tijd is, kan het ook overweldigend zijn. Dit seminar is bedoeld om u te helpen bij het onderzoeken en vergelijken van toekenningen van financiële steun, het berekenen van het verschuldigde saldo op elke school en het ontwikkelen van een plan om de rekening te betalen aan de door u geselecteerde hogeschool of universiteit.

Peabody Veterans Memorial High School is er trots op dit regionale seminar te mogen organiseren in samenwerking met MEFA (Massachusetts Educational Financing Authority)

2 april 2018

6:30 – 8:30 uur

Peabody Veterans Memorial High School, cafetaria
485 Lowell Street, Peabody, Massachusetts, 01960

 

 


Meteen naar de inhoud