Smaak van de Essex Tech-gemeenschap

De Essex Tech Parent, Teacher, Student Organization (PTSO) organiseert de eerste jaarlijkse Taste of the Essex Tech Community op zaterdag 3 maart 2018. Bij de smaak zullen lokale restaurants zich bij ons voegen in het Essex Tech gymnasium om hun culinaire lekkernijen te delen .

Restaurants zijn onder andere: Essex Tech's Maple Street Bistro, Texas Roadhouse of Danvers, Richardson's Ice Cream of Middleton, Karl's Sausage Kitchen of Peabody, Breakaway of Danvers, Chick-Fil-A at the Northshore Mall, Early Harvest Diner of Beverly, Edible Arrangements, Brooksby Village, Joe's on a Roll of Beverly, Burton's Grill, Four Points by Sheraton Wakefield Boston Hotel & Conference Center en Evviva Cucina. 

De toegangsprijs is $ 10 indien gekocht vóór 22 februari en $ 15.00 wanneer gekocht na of aan de deur. De opbrengst van het evenement gaat terug naar de studenten via verrijkingsprogramma's, facultaire beurzen en beurzen. Tickets kunnen online worden gekocht via deze link: https://events.ticketprinting.com/event/Taste-Of-Essex-Tech-Community-25364 

Wilt u een advertentie sponsoren in ons programmaboek? Word een blauwe of groene sponsor voor $ 10.00. Er zijn ook extra sponsormogelijkheden. Alle advertenties moeten uiterlijk op vrijdag 2 februari worden ingediend. Vul de bijgevoegde papieren in en stuur deze samen met de betaling naar het hoofdkantoor in een envelop ter attentie van de Essex Tech PTSO.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via etparents@essextech.net

Hebben een geweldig weekend.

-Commissie voor de smaak van de Essex Tech

Sponsoring


Meteen naar de inhoud