Zoekonderzoek hoofdinspecteur-directeur

Het Essex North Shore Agricultural & Technical School Committee is een zoektocht gestart naar de volgende Superintendent-Director en heeft een contract gesloten met de Massachusetts Association of School Committees (MASC) om het proces te leiden. We beginnen met het ontvangen van input van burgers, ouders, docenten en personeel die ons zullen helpen bij het ontwikkelen van selectiecriteria en een profiel voor de kandidaten. De link naar deze enquête is https://www.surveymonkey.com/r/JQCQTFR.

Uw inbreng is belangrijk voor ons en we stellen het op prijs dat u de tijd neemt om uw mening te delen. De enquête is anoniem en zal beschikbaar zijn op de website van de school tot woensdag 12 maart 00 om 14 uur. De resultaten van de enquête zullen door de schoolcommissie worden besproken tijdens onze vergadering op donderdag 2018 maart 15.


Meteen naar de inhoud