College Selectie & Aanmeldingsproces Workshop - Boxford Town Library

De Boxford Town Library organiseert een workshop over het selectie- en aanmeldingsproces van een universiteit.

Een universiteitscampus bezoeken: zoveel meer dan alleen een rondleiding!
Collegebezoeken kunnen buitengewoon opwindend zijn! Je krijgt immers de prachtig aangelegde quad, de ruime “model” slaapzaal en het uitgebreide aanbod in de eetzaal te zien. Maar hoe kun je echt een proefrit maken met een universiteit om er zeker van te zijn dat deze goed bij je past? Wat voor soort vragen moet je stellen en wat moet je nog meer doen naast de officiële rondleiding?
De Boxford Library in Boxford, MA sponsort op dinsdag 9 maart van 12 - 13 uur een gratis workshop voor leerlingen van de 6e tot de 30e klas en hun ouders, gepresenteerd door de in Boxford wonende Marie Lucca, voorzitter van Crimson College Consulting (CrimsonEd. com).
Ontdek enkele tips om het meeste uit uw campusbezoeken te halen!
Locatie: Boxford Town Library van 6:30 - 8:00 uur op dinsdag 13 maart 2018

Lees verder: Boxford Library-pagina


Meteen naar de inhoud