Studentenspotlight - Caroline DeGrappo

Essex Technical High School deelt met trots de geweldige prestaties van senior Caroline DeGrappo uit Ipswich, Massachusetts.

Caroline, die is ingeschreven voor het Veterinary Technology-programma aan de Essex Technical High School, heeft een indrukwekkend cv, waaronder een nominatie voor zowel de Massachusetts Association of Vocational Administrators (MAVA) Outstanding Vocational Technical Student-prijs als een finalist voor de US Presidential Scholars programma. De MAVA-prijs erkent die studenten wiens schoolprestaties en technische beroepsprestaties aanzienlijk hebben bijgedragen aan hun plaatselijke schooldistrict. Het US Presidential Scholars-programma erkent en eert superieure middelbare scholieren wiens prestaties blijk geven van excellentie en hoge prestaties onder alle studenten aanmoedigt. Caroline's nominatie voor beide prijzen is een duidelijk bewijs van haar toewijding, prestatie en toewijding. Naast deze nominaties heeft ze een 4.48 GPA, staat ze op de zesde plaats van 325 studenten in haar hogere klas, is ze lid van de National Honour Society en National Technical Honour Society, FFA Chapter-secretaris, FFA-voorzitter van Vrijwilligerswerk, 4-H Appleton Dairy Club President, leidt en organiseert meerdere gemeenschapsevenementen en neemt actief deel aan coöperatief onderwijs in dienst van SRH Veterinary Services in Ipswich. Caroline excelleerde buiten het klaslokaal en reisde twee weken naar Zuid-Afrika als onderdeel van een pre-veterinair stageprogramma waar ze in de zomer van 2017 met wilde dieren werkte. Voor haar toekomstige inspanningen is Caroline van plan haar opleiding voort te zetten met een concentratie -veterinaire wetenschap en naar de veterinaire school gaan. Doe mee met het vieren en feliciteren van Essex Tech's Caroline DeGrappo!


Meteen naar de inhoud