Eerstejaars CTE Family Night

Freshman Families wordt gevraagd om Freshman CTE Family Night bij te wonen op woensdag 3 januari 2018 in de hoofdkantine. Deze avond geeft ouders de gelegenheid om meer te weten te komen over elk technisch loopbaanprogramma en hen te helpen bij het bepalen van het programma dat het beste bij hun kind past. Een formele presentatie begint stipt om 6 uur, gevolgd door een meet & greet voor gezinnen om stands te bezoeken waar lerarenvertegenwoordigers van elk CTE-programma zullen helpen met het beantwoorden van curriculumgerelateerde vragen.
Ouders spelen een belangrijke rol in het toekomstige succes van hun kind op een technische school. Deze avond geeft u en uw kind de kans om te begrijpen wat ze in elk programma zullen leren en hoe belangrijk het is om de beste keuze te maken op basis van interesse. Studenten zijn van harte welkom!

Woensdag, januari 3, 2018
6: 00 pm - 8: 00 pm
Belangrijkste cafetaria
Lichte versnaperingen geserveerd


Meteen naar de inhoud