Havik vakantie hoop

Op 14 december 2017 verzamelden de studenten en het personeel zich opnieuw voor het 3e jaarlijkse Hawk Holiday Hope-evenement!! De Hawk-gemeenschap kwam bijeen om dit te vieren met meer dan 1300 geschenken die via DCF voor noodlijdende North Shore-gezinnen zorgden. Dit jaar hadden we een facultaire band, een studentenkoor, zang in de Spaanse les, evenals de jaarlijkse Ugly Sweater-wedstrijd en de jaarlijkse zang van de 12 dagen van Essex Tech door de faculteit. Kijk op Essex Tech's Twitter-account en FaceBook-pagina voor actuele foto's van dit geweldige evenement.

Een speciale dank aan de geweldige Essex Tech Parent Advisory Committee, SkillsUSA en de vele leden van de Hawk Holiday Hope-commissie voor hun eindeloze uren voorbereiding en inzet.

 


Meteen naar de inhoud